Deveco Packaging

Gespecialiseerd in de ontwikkeling en levering van hoogwaardige, flexibele, industriële verpakkingen.
Neem contact op

Voor food en non-food industrie

Verschillende kleuren, maten en vormen

Ook uw eigen ontwerp mogelijk

Folieverpakking

Deveco Packaging produceert folieverpakking in verschillende vormen, afmetingen en kleuren. Bekijk ons volledige aanbod aan verpakkingen online of laat u vrijblijvend informeren. Met meer dan 12 jaar ervaring weten wij als geen ander wat voor soort verpakking voor uw product het meest geschikt is.

Folieverpakking voor food en non-food producten

Wist u dat folieverpakking een van de meest gebruikte verpakkingen is? U houdt producten eenvoudig bij elkaar, maar het bevordert ook de houdbaarheid van food gerelateerde producten. Voorbeelden van producten waar folieverpakking uitermate geschikt voor is:

  • Koerier en securityzakken
  • Kaas, vlees en gevogelte
  • Wasmiddelen en detergenten
  • Brood en biscuits

Kies uit een breed aanbod aan verpakkingen

Van doy packs tot aan vlakke zakken en van stand up pouches tot aan thermozakken, het aanbod aan folieverpakkingen is bij ons zeer divers. Hierdoor is er voor uw product altijd een passende oplossing. Wij denken graag met u mee en maken een verpakkingsvoorstel op maat. Interesse? Neem in dat geval vandaag nog contact met ons op.

Kies uit verschillende vormen van lamineren

Uw folieverpakking moet van hoogwaardige kwaliteit zijn, maar de afwerking is minstens zo belangrijk. Daarom lamineren wij partieel, solventhoudend of solventloos. Voor meer informatie over deze vormen van afwerking of onze verpakkingen, neemt u telefonisch of per e-mail contact met ons op. U belt met Heidi De Neve via +32(0)485/66.50.33 en Christelle Vandevyver via +32(0)485/66.50.34

Bekijk al onze toepassingen!

Ons werk kan toegepast worden op food, Non-food en Standaard productverpakkingen.

Meer informatie

Heeft u een vraag? Neem dan contact met ons op.

  • Velden met een * zijn verplicht