Producten

Home » Stazakken

Stazakken

Met een stazak (ook Doypack genoemd) geeft u uw product een fraaie uitstraling. De verpakking is zowel flexibel als stevig en stabiel door de vorm. Hierdoor profiteert u van een stevig product dat tegelijkertijd ook zuinig en ruimtebesparend is.

De zakken kunnen geleverd worden onbedrukt of bedrukt tot 11 kleuren, gemetaliseerd of met een papierlaag aan de buitenkant of met een paperlook vernislaag die uw verpakking een matte uitstraling geeft.    Ook gedeeltelijk mat en glanzende bedrukking behoort tot de mogelijkheden.   De zakken kunnen ook hersluitbaar gemaakt worden door middel van een Zipper of een tuit, waarvoor meestal geopteerd wordt voor vloeibaar vulgoed, denk maar aan de verpakking van soepen en sauzen of vloeibare wasmiddelen.  Tevens kunnen ze voorzien worden van een handvat of een ventiel.

 

De zakken kunnen manueel gevuld worden, automatisch of semi-automatisch.  Indien u zelf niet over een verpakkingmachine voor Doypacks beschikt verwijzen we u graag door naar een van onze partners.

Neem gerust contact op indien u meer informatie wenst, graag bezorgen we u enkele voorbeelden die u kunnen inspireren bij het ontwerpen van uw verpakking

Heeft u een vraag? Neem dan contact met ons op.

  • Hoe wij omgaan met je persoonsgegevens kun je lezen in ons Privacy beleid
  • Velden met een * zijn verplicht

Bekijk al onze toepassingen!

Ons werk kan toegepast worden op food, Non-food en Standaard productverpakkingen.

Meer informatie