Deveco Packaging

Gespecialiseerd in de ontwikkeling en levering van hoogwaardige, flexibele, industriële verpakkingen.
Neem contact op

Voor food en non-food industrie

Uitwerking op maat

Uw eigen ontwerp

Home » Verpakking vlees

Verpakking vlees

Als u uw verpakking voor vlees laat produceren, doet het u goed om een bedrijf in te schakelen dat hier ruimschoots ervaren in is. De markt stelt hoge eisen aan uw product én uw verpakking moet voldoen aan de hoge normen qua voedselveiligheid, houdbaarheid en milieu. Deveco Packaging in De Pinte is gespecialiseerd in de ontwikkeling en levering van hoogwaardige industriële verpakkingen voor de voedselverwerkende industrie met tal van referenties in de vleesverwerkende industrie.

Verzekerd van een veilige verpakking voor vlees

Voor wat voor verpakking u ook kiest, al onze verpakkingen zijn ISO, HACCP en BRC gecertifieerd. Hierdoor weet u dat uw verpakking voor vlees altijd aan alle eisen omtrent voedselveiligheid voldoet.

On site productie van drukplaten

Uw verpakking voor vlees voorzien van een print met uw huisstijl? Dat kan! Onze drukplaten en cilinders worden on site geproduceerd, maar u heeft echter ook de mogelijkheid om uw flexo drukvormen zelf aan te leveren of te laten aanleveren door uw reprograaf. Wij stemmen graag van tevoren met u af volgens welke parameters de drukvormen moeten worden geproduceerd. Voor meer informatie over onze producten mailt u naar heidi@deveco.be of christelle@deveco.be.

Bekijk al onze toepassingen!

Ons werk kan toegepast worden op food, Non-food en Standaard productverpakkingen.

Meer informatie

Heeft u een vraag? Neem dan contact met ons op.

  • Hoe wij omgaan met je persoonsgegevens kun je lezen in ons Privacy beleid
  • Velden met een * zijn verplicht