Deveco Packaging

Gespecialiseerd in de ontwikkeling en levering van hoogwaardige, flexibele, industriële verpakkingen.
Neem contact op

Voor food en non-food industrie

Uitwerking op maat

Uw eigen ontwerp

Home » Wasmiddel verpakking

Wasmiddel verpakking

Een wasmiddel verpakking is een van de non-food verpakkingen die Deveco Packaging gevestigd in De Pinte produceert. U kiest uit diverse folie- en papierstructuren met eventueel een metal of mat look en laser scribing. Benieuwd wat voor mogelijkheden er allemaal zijn? Neem vandaag nog contact met ons op en laat u vrijblijvend door ons informeren.

Een wasmiddel verpakking van hoogstaande kwaliteit

Met jarenlange ervaring in de verpakkingswereld weten wij als geen ander waar een goede wasmiddel verpakking aan moet voldoen. Wij hebben innovatieve oplossingen voor zowel het verpakken van vloeibare wasmiddelen, poeders en tabletten.

Stuur uw artwork digitaal op

Uw verpakking moet worden voorzien van een passende opdruk. Daarom verzoeken wij u om uw grafische bestanden aan te leveren in  Adobe Illustrator, Adobe Photoshop of Artpro. Hierdoor kunnen wij u een vlotte werkvoorbereiding garanderen. Heeft u vragen over het aanleveren van uw grafische bestanden? Neem in dat geval telefonisch contact met ons op via het nummer  +32 (0)9 336 14 23.

Hoe moet uw wasmiddel verpakking vorm krijgen?

De mogelijkheden op het gebied van verpakkingen zijn bij ons vrijwel eindeloos. Benieuwd wat wij voor u kunnen betekenen? Neem contact met ons op door te mailen naar heidi@deveco.be of christelle@deveco.be.

Bekijk al onze toepassingen!

Ons werk kan toegepast worden op food, Non-food en Standaard productverpakkingen.

Meer informatie

Heeft u een vraag? Neem dan contact met ons op.

  • Hoe wij omgaan met je persoonsgegevens kun je lezen in ons Privacy beleid
  • Velden met een * zijn verplicht