Deveco Packaging

Gespecialiseerd in de ontwikkeling en levering van hoogwaardige, flexibele, industriële verpakkingen.
Neem contact op

Voor food en non-food industrie

Verschillende kleuren, maten en vormen

Ook uw eigen ontwerp mogelijk

Verpakkingsmateriaal voeding

Deveco Packaging biedt een gevarieerd aanbod aan verpakkingsmateriaal op het gebied van voeding. Heeft u al een idee wat voor materiaal u wilt of laat u zich hier graag over informeren. Met meer dan 12 jaar ervaring in de ontwikkeling en levering van hoogwaardige, flexibele, industriële voedingsverpakkingen bent u verzekerd van professioneel advies.

Verpakkingsmateriaal voor verschillende soorten voeding

Hoogstaande kwaliteit: dat is wat u kunt verwachten van ons verpakkingsmateriaal voor voeding. Een aantal voorbeelden van toepassingen waarvoor u onze verpakkingen kunt gebruiken:

  • Snacks en chips
  • Kaas, vlees en gevogelte
  • Brood en biscuits
  • Droge voeding

Kies uit verschillende materialen voor een voedingsverpakking

Wist u dat u bij ons kiest uit diverse materialen voor een voedingsverpakking? U heeft keuze uit papier of een combinatie van papier en folie. Hierdoor is er voor uw product altijd een oplossing op maat. Geeft u uw wensen aan ons door? In dat geval maken wij een verpakkingsvoorstel op maat. Voedselveiligheid, houdbaarheid, milieu én uw budgettair kader vormen hier het uitgangspunt.

Flexodruk tijdens het productieproces

U wilt verzekerd zijn van drukwerk voor uw voedingsverpakking van hoogstaande kwaliteit. Dat begrijpen wij. Daarom produceren wij onze drukplaten on site, maar u kunt uw drukplaten ook zelf aanleveren. Indien u deze zelf aanlevert, stemmen wij graag de parameters en de drukvorm met u af.

Naar wat voor materiaal gaat uw voorkeur uit?

Weet u al wat voor verpakkingsmateriaal voor voeding u wilt? Wij bespreken graag de mogelijkheden per e-mail of als u belt met Heidi De Neve via +32(0)485/66.50.33 of met Christelle Vandevyver via +32(0)485/66.50.34.

Bekijk al onze toepassingen!

Ons werk kan toegepast worden op food, Non-food en Standaard productverpakkingen.

Meer informatie

Heeft u een vraag? Neem dan contact met ons op.

  • Velden met een * zijn verplicht